Configure to Order

cobot configurator - Configure to Order
Wij programmeren een configurator voor standaard- en modulaire producten, specifiek voor uw toepassing. Met de web-implementatie van onze configurators kunnen wij een online configurator maken geheel volgens uw wensen met verschillende schalen van automatisering.

Product configurator

Het “Configure to Order” (CTO) proces voor machinebouwers in de industrie is een gestructureerde aanpak om klantspecifieke machines te ontwerpen, te produceren en te leveren. Het doel is om de productie van op maat gemaakte machines te vereenvoudigen door gebruik te maken van gestandaardiseerde componenten en processen.

Voor het inzicht in de wensen van de klant ontwikkellen wij een gebruiksvriendelijke productconfigurator die klanten in staat stelt om de machine te configureren op basis van hun behoeften en voorkeuren. De configurator moet een breed scala aan opties bevatten, zoals machinegrootte, vermogen, functionaliteiten, extra accessoires, etc. Deze configurator kan dan als salesconfigurator naadloos op uw website worden geïmplementeerd. 

UX for industry

Voordelen CTO

CTO processen bieden de mogelijkheid om het engineering proces te optimaliseren. Met de juiste parametrische regels en beperkingen kan een groot deel van het engineering proces voor standaard producten worden geautomatiseerd. Met onze CTO implementatie kunt u zelf bepalen welk deel van het engineering proces wordt geautomatiseerd.

U kunt deze implementatie gebruiken voor eigen productie en inventaris, als sales configurator, of als tool voor het genereren van standaard modellen als aanvulling op uw bestaande model.

Iedere stap in dit proces kan worden geautomatiseerd:

  • Opstellen van eisen en wensen met gebruik van product configurator
  • Creatie van design en functionele visualisatie door 3D visualisatie in product configurator
  • Opstellen van gedetailleerd 3D CAD ontwerp met gebruik van olledig autonome generatie van gedetailleerd ontwerp met gebruik van parametrisatie regels
  • Generatie tekening met autonome agent
Van Wijnen gripper Prefab industry
Onze specialisten
helpen je graag verder

Offertes genereren in seconden dankij Configure to Order

Met een sales configurator implementatie genereert u een offerte in seconden. Met gebruik van parametrische modellen kan u klanten volledige controle geven over het design proces. Achterliggende modellen genereren vervolgens offertes (en/of) modellen die per direct beschikbaar zijn voor de klant.

Met de CTO implementatie die Twin-Tech Engineering aanbiedt, bespaart u tijd in het engineering proces, en versimpeld u uw producten archief, zodat modulaire machinebouw binnen handbereik ligt.

Configurator