Industrial machine design

Concept sketching for machines
Design en machineconceptualisering helpt ons bij het bedenken van innovatieve oplossingen die een algeheel positieve invloed hebben op de gebruikerservaring.

Val op in een competitieve markt met behulp van ontwerpwaarden en merkidentiteit.

Nadat we de technische vereisten, mogelijkheden en beperkingen van de te ontwikkelen machine hebben begrepen, richten we ons ook op het exterieurontwerp machine design en de intenties van het uiterlijk van de machine. Hiervoor bestuderen we uw ontwerptaal en kijken we wat deze positief kan laten opvallen in de markt.  Ons doel is om een machine te creëren die trots en onderscheidbaarheid uitstraalt. We streven ernaar om een visueel aantrekkelijk ontwerp te ontwikkelen dat de waarden en de positionering van uw merk weerspiegelt.

Industrial design Engineering

Effectieve en maakbare machine design ontwerpen

In deze conceptfase werken de werktuigbouwkundigen nauw samen met de ontwerpingenieurs om tot een effectieve en esthetisch aantrekkelijke machineconstructie te komen, terwijl ze gericht zijn op het verbeteren van de bruikbaarheid. De conceptfase helpt ons ook om een ​​gedetailleerd inzicht te krijgen in welke conceptrichtingen u het prettigst vindt. Dit gebruiken we als basis voor gedetailleerd conceptwerk en gedetailleerde engineering.

industrial machine design

Van Wijnen gripper Prefab industry
Onze specialisten
helpen je graag verder

Aandacht voor detail

Door onze mechanische en ontwerptechniek strategisch te combineren, kunnen we voordelen bieden die anders zeer uitdagend zouden zijn. Sommige daarvan zijn

• Consistente focus op maakbaarheid in elke fase
• Gebruik van kostenbesparende productiemethoden
• Goed begrip van industriestandaarden, specificaties en risico’s
• Strategisch ontworpen voor eenvoudig onderhoud
• Elimineer heen en weer met aparte ontwerp- en ingenieursbureaus

Understanding your desired design language

Standaard oplossingen

Wij bieden een aantal standaard en/of configureerbare producten aan voor uw automatische productieproces. Deze producten zijn aanpasbaar aan uw situatie op aanvraag? Wilt u graag een niet onderstaande maatwerk oplossing? Neem dan contact met ons op!