Pionier in de Prefab Huizenfabriek Revolutie

Bij Twin-Tech Engineering staan we aan de voorhoede van de industriële revolutie in de prefab huizenbouw. Onze diepgaande expertise en innovatieve aanpak stellen ons in staat om de maakindustrie te transformeren. Wij bieden niet alleen geavanceerde machines, maar een compleet ecosysteem van slimme engineering oplossingen, ontworpen om de productie van een woning sneller, efficiënter en kosteneffectiever te maken. Onze inzet voor kwaliteit en innovatie maakt ons de ideale partner voor jouw huizenfabriek.

Offerte
Prefab gripper Van wijnen Huizenfabriek en PIR snijden

Het hart van jouw huizenfabriek

Twin-Tech's assortiment van prefab machines en technologische oplossingen zijn het kloppend hart van elke moderne huizenfabriek. Van geautomatiseerde snijmachines tot geavanceerde montagesystemen, onze producten zijn ontworpen om de nauwkeurigheid te maximaliseren en afval te minimaliseren, terwijl de productiesnelheid wordt verhoogd.

Offerte assemblage huizenfabriek

Bekijk cases

Gelria airshot machine

Gelria airshot machine

Gelria is een bedrijf gespecialiseerd in de productie van allerlei verschillende producten op het gebied van pakkingen en afdichtingen. Met een uitgebreid machinepark en ervaring met de verschillende productietechnieken voorzien zij hun klanten van maatwerk producten in kleine en grote series.

___ Lees meer
Realisation of machines Aircrete engineering

Automatische bovenloopkranen – Aircrete

Aircrete is een producent van machines en installaties voor de cellen beton industrie. Aircrete bouwt complete fabrieken en productielijnen voor cellenbeton blokken en panelen. Voor een van Aircretes klanten in Azië was een geautomatiseerde bovenloopkraan nodig om het proces verder te optimaliseren.

___ Lees meer

Hoe werken wij

Wij hebben gestructureerde ontwikkelaanpak om complexe vraagstukken terug te brengen naar behapbare bouwstenen. Met haalbaarheidsstudies geven wij inzicht in welk machine concept & technisch principe aantoonbaar de beste oplossing is. Potentiële risico’s worden in kaart gebracht. Via simulatie wordt inzicht verkregen in de automatisering van de processen. Hierbij wordt rekening gehouden met de besturingssoftware en implementatie van een PLC.
Intake, Working at Twin-tech

Intake en analyse

In kaart brengen van huidige situatie en plan van aanpak maken.

Concept and sketching work

Concept validatie

Demo testen, Go / No go, ontwerp, engineering en tekeningenpakketten.

Lijmtafel - snijlijn

Uitvoering

Bouw en assemblage, testen en installatie, bedrijfstelling.

Technical support, Masterfoam production cell

Support

Remote support bij storingen, onderhoud op locatie en optimaliseren.

Remote support

Sleutel tot succes in de maakindustrie

In een sector waar tijd gelijk staat aan geld, zetten wij van Twin-Tech Engineering ons in voor innovatie en efficiëntie. Onze oplossingen zijn het resultaat van intensieve R&D en nauwe samenwerking met onze klanten in de prefab bouwindustrie.

Door voortdurend te innoveren en onze technologieën aan te passen aan de veranderende marktbehoeften, helpen wij onze klanten om voorop te lopen in de competitieve markt. Onze succesverhalen variëren van lokale startups tot grote gevestigde fabrikanten die allemaal aanzienlijke verbeteringen in productietijden en kostenreductie hebben gezien.

Voorbij prefab logo
Gelre metaal logo
Nestle logo
Aircrete logo

Download onze brochure
over machinebouw

Download brochure

Een greep uit onze oplossingen

De toekomst van de huizenfabriek begint bij Twin-Tech Engineering. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe onze oplossingen jouw productie kunnen revolutionaliseren. Vraag een consult of demo aan, of bezoek ons in Enschede om onze technologieën in actie te zien. Ons team van deskundigen staat klaar om je te ondersteunen bij elke stap, van initiële planning tot en met de uiteindelijke implementatie. Laat Twin-Tech u helpen bij het bouwen van de huizen van de toekomst.