ontmoet de ingenieurs van twin-tech | Ingenieursbureau Hengelo - Twente | Speciaal machinebouw op maat - Prototype machine ontwwerper | Industriële automatisering

Industriële automatisering

Van een eerste ontwerp, naar de realisatie van een machine (machines) of constructie die aansluit op uw wensen. Twin-Tech engineering is een ingenieursbureau gespecialiseerd in klant specifieke technische machinebouw met oog voor kwaliteit in industriële automatisering.

Het in kaart brengen van uw wensenlijst

Een eerste stap in het proces van engineering is het in kaart brengen van uw wensen. Met welk doel wilt u een nieuwe machine ontwikkelen? Welke processen moet een machine straks voor u uit kunnen voeren? Vanuit deze wensen beginnen wij met de realisatie van een eerste concept van het project. Hierbij kijken we ook al naar de materialen, data en productie van de machine. Uiteraard gaat duurzaamheid hierin een belangrijke rol spelen, want u wilt een lange tijd vooruit met de nieuwe installatie.

 

Prototype design laten maken

Samen met u kijken we vervolgens, aan de hand van de tekeningen en software 3D CAD-modellen en daarnaast systemen, of het concept voldoet aan uw wensen of dat er toch enkele wijzigingen moeten worden doorgevoerd. Na goedkeuring van u, gaan onze ervaren engineers bezig met het ontwerpen van een prototype machine. Daarmee kunnen we de machine uitgebreid testen en nog meer optimaliseren. Verder laat het prototype u precies zien hoe de definitieve machine er straks uitziet en hoe alles werkt.

Bekijk welke bedrijven u voor zijn gegaan met onze projecten.

Maatwerk machinebouw ook mogelijk

Wanneer u tevreden bent met een prototype en de testen succesvol zijn, starten we met de realisatie van de uiteindelijke machine. We bouwen de machine bij u op en geven u de juiste instructie voor het gebruik. Daarnaast zijn wij steeds inzetbaar voor iedere soort industrie of branche ter bevordering van industriële automatisering.

Montage op locatie zoals het hoort

Als het prototype naar behoren werkt, kan er overgegaan worden tot de definitieve productie van de machine op maat. Ook het monteren kunt u aan ons overlaten. Natuurlijk kunt u ons ook inschakelen als u al een tekening hebt en de machine door ons wilt laten testen en monteren.

Zet ook de stap naar industriële automatisering

Bent u benieuwd op welke manier een nieuwe machine bij uw bedrijf bijdraagt aan de industriële automatisering? Neem vrijblijvend contact met ons op voor een eerste kennismaking. Of vraag gratis onze brochure aan via de website. Werken bij Twin-Tech? Bekijk dan onze vacatures.

Vraag onze brochure aan

 • We zijn een team hoogopgeleide ingenieurs met een goede dosis praktijk ervaring.
 • We werken met eersterangs ontwerpsoftware.
 • We houden perfect rekening met uw eisen en wensen.
 • Binnen budget ontwikkelen wij een passende oplossing.
 • Dankzij onze creativiteit en actuele kennis komen wij tot vernieuwende oplossingen.

We beheersen het gehele ontwerpproces. Van idee tot montage. Daag ons uit en bespreek uw nieuwe project met Twin-Tech!

  Graag ontvang ik de brochure

  Ik geef toestemming voor het gebruik van mijn gegevens om de gevraagde informatie te ontvangen. Graag word ik ook op de hoogte gehouden van de dienstverlening van Twin-Tech.

  Interesse in onze diensten? Brochure aanvragen

   Bel mij terug