ontmoet de ingenieurs van twin-tech | Ingenieursbureau Hengelo - Twente | Speciaal machinebouw op maat - Prototype machine ontwwerper | Industriële automatisering

Ingenieursbureau Hengelo (Twente)

Bent u op zoek naar een ingenieursbureau te Hengelo (Twente)? Dan is Twin-Tech Engineering het bureau dat u zoekt. Of u nu wilt opschalen, effectiever wilt automatiseren of efficiënter wilt produceren, Twin-Tech is uw juiste partner voor klantspecifieke machines op maat. Het is goed mogelijk dat de basis of standaard machines niet voldoen voor jouw bedrijf. Misschien heeft u aanvullingen nodig voor deze machines, maar het is ook goed mogelijk dat u zoekende bent naar een nieuwe oplossing om jouw werkzaamheden nog efficiënter te laten verlopen.

De voordelen van dit Twin-Tech Engineering uit Hengelo

Een machine op maat die niet verkrijgbaar is via de normale leveranciers: dat is wat Twin-Tech Engineering u kan bieden. Niet alleen zijn onze machines geheel op maat gemaakt voor jouw bedrijf, wij nemen u altijd mee in ons productieproces. Hierbij streven wij naar 100% klanttevredenheid. Daarom werken wij ook nauw samen met onze klanten en partners zodat we er zeker van zijn dat we deze 100% tevredenheid kunnen behalen. U behoudt altijd inspraak, en alle stappen ondernemen we in goed overleg. Zo zijn we er beide van verzekerd dat er een resultaat wordt neergezet waar iedereen resultaat op de lange termijn mee behaalt.

 

Gespecialiseerd in elke stap van het proces

Twin-Tech Ingenieursbureau nabij Hengelo (Twente) is gespecialiseerd in alle facetten van speciaal machinebouw op maat. Het is dan ook mogelijk om ons in te schakelen voor een specifiek onderdeel van dit proces. Voor consistentie en het beste resultaat raden wij overigens wel aan om ons alle onderdelen van dit proces uit te laten voeren. Maar uit welke stappen bestaat dit proces over het algemeen?

Machinebouw begint bij het conceptualiseren van de machine. Dit wordt gedaan middels tekeningen. Hierbij kan het gaan om technische tekeningen, maar in de loop der jaren zijn computers zo geavanceerder geworden dat ook 3D bim tekeningen vol details tot de mogelijkheden behoren (lees meer over 3D engineering). Met de klik van een muis krijgt u dankzij deze 3D tekeningen een 360 graden beeld van de machine. Dit stelt ons ook in staat om de machine nader te bekijken en aanpassingen te maken waar nodig voor het uiteindelijke BIM model. Niet voor niets vormt de ontwerpfase het fundament voor de rest van de werkzaamheden. Tijdens deze stap wordt het ontwerp geoptimaliseerd totdat er een definitief ontwerp is.

Een ontwerp vertelt ons wat we nodig hebben en welke stappen ondernomen moeten worden tijdens de montage fase. Een tekening, zowel 2D als 3D, kan u zoveel vertellen. Maar er zitten limieten aan een ontwerp. Om echt te ontdekken hoe een machine het doet in de werkelijkheid, heeft u een prototype nodig. Ook deze kunnen wij op maat ontwerpen, waarna deze uitgebreid getest kan worden. Andere mogelijkheden zijn er natuurlijk ook. Zie onze voorbeelden onze projecten.

Ingenieursbureau Hengelo (Twente) staat voor u klaar bij iedere stap

Dit alles leidt tot een eindresultaat waar u 100% tevreden over kunt zijn. Wij staan altijd klaar voor feedback, en u heeft inspraak op iedere stap in het proces. Daarnaast kunt u altijd bij ons terecht voor advies. Of het nu gaat om een onderdeel binnen het proces of een aantal stappen voor het op maat laten maken van een machine, Wij zijn Twin-Tech Engineering, daagt u ons uit? Zie de opdrachtgevers die u reeds voor zijn gegaan waarin wij onze expertise hebben ingezet voor diverse activiteiten en bedrijven.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.  Werken bij Twin-Tech? Bekijk dan hier onze vacatures.

Vraag de brochure aan van Twin-Tech ingenieursbureau Hengelo

 • We zijn een team hoogopgeleide ingenieurs met een goede dosis praktijk ervaring.
 • We werken met eersterangs ontwerpsoftware.
 • We houden perfect rekening met uw eisen en wensen.
 • Binnen budget ontwikkelen en zoeken wij een passende oplossing.
 • Wij zijn creatief en met actuele kennis komen wij tot vernieuwende oplossingen.

We doen de uitvoering vanaf het ontwerpproces. Van idee tot montage. Daag ons uit en bespreek uw nieuwe project voor uw organisatie met Twin-Tech!

brochure twin-tech downloaden

  Graag ontvang ik de brochure


  Ik geef toestemming voor het gebruik van mijn gegevens om de gevraagde informatie te ontvangen. Graag word ik ook op de hoogte gehouden van de dienstverlening van Twin-Tech.

  Interesse in onze diensten? Brochure aanvragen

   Bel mij terug