Specialist in engineering voor machinebouw

Wij zijn de specialist in de ontwikkeling van geavanceerde machines en productielijnen. Met behulp van onze expertise op het gebied van ontwikkeling, industriële automatisering en machinebouw komen wij tot efficiënte oplossingen.

Neem contact op
Engineering gripper prefab

Maatwerk machine oplossingen

Het ontwikkelen van speciaal machines en productielijnen is een risicovolle investering. Door slim gebruik van data en industriële automatisering komen wij op basis van uw wensen tot geavanceerde concepten die technisch haalbaar en rendabel zijn. Wij zijn strategisch en ervaren ontwikkelingspartner die hands-on oplossingen realiseert. Het totale ontwikkelingstraject verzorgen wij: conceptgeneratie, het volledige ontwerp, de ontwikkeling en productie, de machinebesturing, het testen, en de inbedrijfstelling. Ook bij de monitoring van de machine- of productielijn staan wij bij. Bij elke van deze stappen gaan wij slim en nauwkeurige te werk.

Bij het ontwerp van machinebouw kijken wij verder dan bestaande productieproces. Met een inzichtelijke blik gaan wij te werk om een optimale oplossing te vinden voor het voorgelegde probleem. Wij gaan voor een integrale oplossing waarbij wij zo veel mogelijk handelingen automatiseren. Dit zorgt voor een optimale oplossing voor uw specifieke situatie.

Cases engineering Machinebouw

Gelria packing machine airshot

Airshot machine - Gelria

Gelria is een bedrijf gespecialiseerd in de productie van allerlei verschillende producten op het gebied van ...

___ LEES MEER
Aircrete machinebuilding

Bovenloop kranen - Aircrete

Aircrete is een producent van machines en installaties voor de cellen beton industrie...

___ LEES MEER
Surpex heftafels Machine building

Heftafels - Surpex

Surpex is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het verbeteren en optimaliseren van productieprocessen bij maakbedrijven...

___ LEES MEER

Onze Aanpak

Wij hebben gestructureerde ontwikkelaanpak om complexe vraagstukken terug te brengen naar behapbare bouwstenen. Met een haalbaarheidsstudie geven wij inzicht in welk machine concept & technisch principe aantoonbaar de beste oplossing is. Potentiële risico’s worden in kaart gebracht. Via simulatie wordt inzicht verkregen in de automatisering van de processen. Hierbij wordt rekening gehouden met de besturingssoftware en implementatie van het PLC.
Intake, Working at Twin-tech

Intake en analyse

In kaart brengen situatie, Selectie uitgangsmodule, Voorstel en plan van aanpak

Concept and sketching work

Concept validatie en engineering

Demo/testen met test cobot, Businesscase, Go/no go, Ontwerp , Detail engineering, Tekeningenpakketten

Realisation of machines Aircrete engineering

Realisatie

Bouw en assemblage, Testen, Installatie, bedrijfsstelling

Technical support, Masterfoam production cell

Support

Remote support bij storingen, Onderhouden machine, Optimaliseren

in de werkplaats

Hands-on mentaliteit

Het ontwikkelen van speciaal machines en productielijnen is een risicovolle investering. Door slim gebruik van data en industriële automatisering komen wij tot geavanceerde machine concepten die technisch haalbaar en rendabel zijn. Wij zijn strategisch ontwikkelingspartner die hands on oplossingen realiseert.

Het totale ontwikkelingstraject verzorgen wij: het ontwerp, de ontwikkeling, de machinebesturing, het testen, de inbedrijfstelling en monitoring van de machinelijn.  Wij kijken verder dan het bestaande productieproces, wij gaan voor een integrale oplossing waarbij wij zo veel mogelijk handelingen automatiseren.

Food industry

Food

Machinebouw biedt de voedingsindustrie automatisering en efficiënte processen aan. De juiste machines bieden korte cycle-times en efficiënte workflow op een hygiënische manier. Met gebruik van foodsafe materialen en coatings kunnen robot oplossingen veilig worden gebruikt in de voedingsindustrie.

Metal work

Metal

In de metaal industrie biedt automatisering een versneld en nauwkeurig procesverloop. Met de juiste machines en apparatuur kan een proces gedeeltelijk of volledige geautomatiseerd worden. Zowel metaal bewerking, productie als kwaliteitscontrole kan worden geautomatiseerd.

industry

Industrie

Industriële engineering machinebouw biedt automatisering, hoog rendement en volledige operationele productielijnen 24/7. Dit omvat zowel klein- als grootschalige industriële processen. Met gebruik van automatisering en autonome operatie worden industriële processen geoptimaliseerd. Processen zoals het verwerken van isolatiepanelen, verpakken, of het snijden van stoffen kan volledig worden geautomatiseerd, wat zal zorgen voor hogere capaciteit en snellere productie.

Nestle logo
Sherwin williams logo
Bayards logo
AMF backery systems

Download onze brochure
over machinebouw

Download brochure

Standaard oplossingen

Wij bieden een aantal standaard en/of configureerbare producten aan voor jouw automatische productieproces. Deze producten zijn aanpasbaar aan jouw situatie op aanvraag? Wil je graag een niet onderstaande maatwerk oplossing? Neem dan contact met ons op!