ontmoet de ingenieurs van twin-tech | Ingenieursbureau Hengelo - Twente | Speciaal machinebouw op maat - Prototype machine ontwwerper | Industriële automatisering

Machinebouwer als vakwerk!

Er zijn tal van verschillende factoren en techniek waarmee rekening dient te worden gehouden bij de ontwikkeling van nieuwe machines en constructies, vooral bij een complete productie vernieuwing. Hoe werken de verschillende onderdelen van een machine of constructie op de meest efficiënte wijze met elkaar samen? Welke materialen passen het beste bij hetgeen jij wenst te laten ontwikkelen en jouw industrie? Twin-Tech is jouw partner op het gebied van technische machinebouw en de ontwikkeling hiervan. Wij helpen u als machinebouwer voor het ontwikkelen van de conceptvorming, de prototyping, het testen van een eerste ontwerp en bij de uiteindelijke implementatie hiervan. Vakmanschap, gedrevenheid en professionaliteit zijn hierbij onze kernwaarden. Als machinebouwer ben je verantwoordelijk voor een goed eindproduct. Hoe kunnen we jouw organisatie op weg helpen?

Een industriële machinebouwer die zijn vak verstaat

Twin-Tech heeft een ruime ervaring in de ontwikkeling van verschillende soorten machines. Hierbij maakt het niet uit in welke branche u actief bent, met welk doel u de werk machine laat ontwerpen en welke functionele eisen u hieraan stelt. Op basis van een inventarisatie van jouw wensen, gaan onze machinebouwers voor u aan de slag. De ontwikkeling van een machine is voor ons een agile proces. Door ideeën constant aan u voor te leggen en aan te passen naar jouw feedback, komen we uiteindelijk tot een concept dat naadloos aansluit op wat u van de machine verwacht.

Van ontwikkeling tot aan de realisatie

Maar wij helpen u echter niet alleen bij het vormgeven en ontwerpen van machinebouw. Een logische volgende stap is de ontwikkeling van een prototype door onze machinebouwer. Past de machine echt bij jouw doel? Heeft u op basis van ons prototype wellicht nog aanvullingen of ziet u zaken, die u liever aanpast in het uiteindelijke ontwerp? Het prototype speelt een belangrijke rol bij het testen van de machine. Door de onderdelen stuk voor stuk langs te gaan, garanderen we dat de uiteindelijke machine aansluit op jouw verwachtingen.

Montage door onze machinebouwer

Op het moment dat u tevreden bent met het prototype en de testen succesvol zijn, starten we met de realisatie van de uiteindelijke machine. Onze machinebouwer komt de machine vervolgens bij u monteren, zodat u hier zelf geen omkijken naar hebt. Een machine monteren moet op een hele nauwkeurige wijze gebeuren, om de kans op schade aan het apparaat te minimaliseren. Bij de montage van een nieuwe machine voorzien we u vanzelfsprekend graag van instructies voor het gebruik hiervan. Waarop moet u letten bij de automatisering? Hoe voorkomt u problemen? Hoe te handelen, als u onverhoopt toch tegen een foutmelding aanloopt? Enzovoorts.

Meer informatie over de ontwikkeling van machines

Bent u daarnaast benieuwd op welke manier wij jou als machinebouwer verder kunnen helpen? Wilt u meer weten over de verschillende machines en constructies die wij reeds ontwikkeld hebben voor andere klanten? We vertellen u er graag meer over! Ben jij klaar voor de volgende stap? Neem eens contact met ons op, zodat we nader kennis kunnen maken! We zijn benieuwd naar een idee die jij hebt. Of vraag onze brochure aan! Werken bij het bedrijf Twin-Tech? Bekijk vacatures machinebouwer hier.

    Graag ontvang ik de brochure

    Ik geef toestemming voor het gebruik van mijn gegevens om de gevraagde informatie te ontvangen. Graag word ik ook op de hoogte gehouden van de dienstverlening van Twin-Tech.

    Interesse in onze diensten? Brochure aanvragen

      Bel mij terug