Module bouw bij Twin-Tech

Welkom bij Twin-Tech, de vooraanstaande partner in de innovatieve wereld van modulair bouwen. Bij Twin-Tech begrijpen we de dynamische behoeften van de moderne bouwsector en bieden we geavanceerde, op maat gemaakte modulaire bouwoplossingen. Ontdek hoe onze expertise in modulair bouwen uw project kan transformeren, de bouwtijd kan verkorten en de impact op het milieu kan minimaliseren.

Start bouwen met ons
Cobot demo at Twin-tech engineering

Voordelen van Modulair Bouwen

Modulair bouwen staat bekend om zijn efficiƫntie. Omdat modules in een gecontroleerde fabrieksomgeving worden vervaardigd, wordt de bouwtijd aanzienlijk verminderd, vaak met wel 50% in vergelijking met traditionele bouwmethoden.

Contact opnemen

Modulair bouwen is duurzaam

Onze modulaire constructies zijn ontworpen met duurzaamheid in gedachten, wat resulteert in minder afval en een lagere CO2-voetafdruk. Bovendien garandeert de productie in een gecontroleerde omgeving een consistent hoge kwaliteit. Ook biedt het ongeƫvenaarde flexibiliteit in ontwerp en is gemakkelijk aanpasbaar aan de veranderende behoeften van gebruikers. Of het nu gaat om uitbreiding, vermindering, of aanpassing, modulaire gebouwen kunnen met minimale verstoring worden aangepast.

Voorbij prefab engineering and realisation - modulair bouwen

PIR Isolatiesnijlijn - Voorbij Prefab

De opdracht was het ontwikkelen van een geautomatiseerde isolatie snijlijn waarmee...

___ Lees meer

Start uw woningbouwproject met Twin-Tech

Kies voor een betaalbare, snelle en duurzame oplossing voor uw woningbouwproject. Onze modulaire woningen zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften van moderne bewoners, met een focus op comfort, energie-efficiƫntie en stijl.
Analysis simulation

Analyseren situatie

In kaart brengen situatie en productieproces, Eisen en wensen, Productieproces, Fabrieks layout.

Conceptwork

Concept ontwikkeling

Automatiseringsconcepten, Layout inpassing, Brainstormen met klant, Budget bepaling.

Workshop

Verifiƫren haalbaarheid

Simulatie van productieproces, Schaaltesten, Businesscase, Go/No Go.

Realisation Machine building

Realisatie

Bouw en assemblage, Testen, Installatie, In bedrijfstelling.

Support at Twin-tech engineering

Support

Remote support bij storingen, onderhoud van machines en optimalisatie.

Technical support, Masterfoam production cell

Tijdelijke modulaire bouw van gebouwen

In sommige regio’s is de noodzaak naar tijdelijke opvang groot. Het is dan fijn om snel te kunnen schakelen en te kunnen steunen op een partner met ervaring in modulair bouwen. Of u nu op zoek bent naar tijdelijke kantoorruimte, klaslokalen, of zorgfaciliteiten, onze tijdelijke modulaire gebouwen bieden een snelle, kosteneffectieve oplossing die geen compromis sluit op het gebied van comfort of functionaliteit.

Bij Twin-Tech combineren we geavanceerde engineering met diepgaande kennis van modulair bouwen. Ons team van ingenieurs en ontwerpers werkt nauw met u samen om innovatieve oplossingen te creƫren die perfect aansluiten bij de specifieke projecteisen. Van de initiƫle ontwerpfase tot de uiteindelijke implementatie, wij zorgen voor een naadloze, efficiƫnte en duurzame bouwervaring. Neem dus gerust contact op met een van onze medewerkers voor advies.

Factory concept

Robotscan

Met onze robotisering quick scan maken wij inzichtelijk of en waar in uw organisatie een robot of cobot waarde gaat toevoegen. De productieprocessen in de fabriek worden in kaart gebracht en de technische en economische haalbaarheid van robot oplossingen worden getoetst.

Neem contact op
Cobot pick and place

Simulatie

Door middel simulaties kunnen we uw huidige omgeving en oplossing nauwkeurig simuleren. Hierdoor kunnen we de prestatieparameters, zoals cyclustijden en capaciteiten, schatten en visualisaties van het proces creĆ«ren. Met behulp van simulaties kunnen we een virtueel model van uw productieomgeving creĆ«ren en verschillende scenario's, waaronder toekomstige scenario's, analyseren om inzicht te krijgen in de potentiĆ«le verbeteringen en de optimalisatiemogelijkheden die een robot oplossing kan bieden mits geĆÆmplementeerd.

Neem contact op
Remote support

DEMO

Met een korte demo kunnen we je laten zien hoe een robotoplossing uw productieproces kan transformeren. Tijdens de demo kunnen we de robot laten werken met een representatief product of onderdeel uit uw productieproces. We kunnen laten zien hoe het materiaal efficiƫnt kan worden verwerkt, taken kunnen worden uitgevoerd met hoge precisie en snelheid, en hoe de robot eventuele complexe handelingen kan automatiseren. Dit geeft je de mogelijkheid om de potentie van de robotoplossing uit de eerste hand te ervaren.

Neem contact op
Voorbij prefab logo
Gelre metaal logo
Nestle logo
Aircrete logo

Download onze brochure
over machinebouw

Download brochure

Een greep uit onze oplossingen

Met onze ervaring in de prefab engineering industrie en technische kennis hebben wij standaard machines ontwikkeld, die wij speciaal voor u op maat kunnen toepassen in een productielijn. Bekijk hieronder welke machines voor uw proces interessant zijn.