Palletiseren

Veel producten in bijvoorbeeld de maakindustrie moeten op een pallet gestapeld worden. Dit kan snel, efficiënt en automatisch. Met een cobotopstelling van Twin-Tech Engineering kan uw proces geoptimaliseerd worden. Met zo’n cobotopstelling kunnen veel verschillende vormen in verschillende formaten opgepakt worden, zoals dozen, kratten, blikken, zakken of flessen.

De palletiseeroplossing ontwerpen wij specifiek voor uw proces, zodat deze precies bij uw eisen en wensen aansluit. Wij zorgen dat de juiste grijper wordt gebruikt, zodat uw product goed wordt opgepakt. Zulke grijpers kunnen ook dusdanig worden uitgevoerd, dat verschillende producten opgepakt kunnen worden in één opstelling.

Palletaanslag

Om het palletiseren ononderbroken te laten verlopen kan er gebruik gemaakt worden van een palletaanslag. Zo weet de cobot precies of er een pallet staat of niet. Met de standaard cobotstand van Twin-Tech Engineering kan deze eenvoudig worden toegevoegd aan de opstelling. Ook is deze makkelijk in te klappen, als er bijvoorbeeld tijdelijk maar één pallet nodig is of helemaal geen palletaanslag gebruikt hoeft te worden.

Totaaloplossing

Door de verschillende standaard opties en de mogelijkheden voor maatwerk, biedt Twin Tech Engineering een totaaloplossing voor het palletiseren van uw producten. Naast de palletiseermachine zorgen wij ook voor de juiste transportsystemen voor het aan- en afvoeren van producten, volle en lege pallets en tussenlegvellen. Ook kunnen wij bijvoorbeeld een wikkelmachine bij u realiseren, zodat uw pallet geseald kan worden.

 

Neem contact met ons op

Wilt u uw proces efficiënter laten verlopen met een hogere capaciteit? Bent u benieuwd naar de turn-key cobotoplossingen van Twin-Techengineering? Of heeft u vragen over palletiseren of automatiseringsvraagstukken?
Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op of vraag een brochure aan. Wij zijn benieuwd naar uw technisch vraagstuk.

brochure twin-tech downloaden

    Graag ontvang ik de brochure


    Ik geef toestemming voor het gebruik van mijn gegevens om de gevraagde informatie te ontvangen. Graag word ik ook op de hoogte gehouden van de dienstverlening van Twin-Tech.

    Interesse in onze diensten? Brochure aanvragen

      Bel mij terug