Expert in precisie PIR Snijden technologie

Bij Twin-Tech begrijpen we de complexiteit en de eisen van de moderne productieomgevingen. Als een vooraanstaand high-tech engineeringbureau, zijn wij gespecialiseerd in het ontwerpen en vervaardigen van op maat gemaakte machines die naadloos integreren in uw productieprocessen. Met een rijke ervaring in de verpakkings-, opslag-, transport-, en maakindustrie, brengt Twin-Tech innovatieve oplossingen die uw productie-efficiëntie naar een hoger niveau tillen.

Offerte
Prefab gripper Van wijnen Huizenfabriek en PIR snijden

Ervaring en expertise in machines voor industriële toepassingen

Twin-Tech heeft een diepgaande kennis van en ervaring met de ontwikkeling van machines die essentieel zijn voor een breed scala aan industriële toepassingen. Ons portfolio omvat hoogwaardige systemen voor verpakking, opslag, en transport, evenals gespecialiseerde uitrusting voor de maakindustrie. Door onze expertise te combineren met de nieuwste technologieën, leveren we niet alleen machines, maar complete oplossingen die zijn afgestemd op de unieke behoeften van onze klanten.

Offerte assemblage huizenfabriek

Bekijk cases

Gelria airshot machine

Gelria airshot machine

Gelria is een bedrijf gespecialiseerd in de productie van allerlei verschillende producten op het gebied van pakkingen en afdichtingen. Met een uitgebreid machinepark en ervaring met de verschillende productietechnieken voorzien zij hun klanten van maatwerk producten in kleine en grote series.

___ Lees meer
Realisation of machines Aircrete engineering

Automatische bovenloopkranen – Aircrete

Aircrete is een producent van machines en installaties voor de cellen beton industrie. Aircrete bouwt complete fabrieken en productielijnen voor cellenbeton blokken en panelen. Voor een van Aircretes klanten in Azië was een geautomatiseerde bovenloopkraan nodig om het proces verder te optimaliseren.

___ Lees meer

Hoe werken wij

Wij hebben gestructureerde ontwikkelaanpak om complexe vraagstukken terug te brengen naar behapbare bouwstenen. Met haalbaarheidsstudies geven wij inzicht in welk machine concept & technisch principe aantoonbaar de beste oplossing is. Potentiële risico’s worden in kaart gebracht. Via simulatie wordt inzicht verkregen in de automatisering van de processen. Hierbij wordt rekening gehouden met de besturingssoftware en implementatie van een PLC.
Intake, Working at Twin-tech

Intake en analyse

In kaart brengen van huidige situatie en plan van aanpak maken.

Concept and sketching work

Concept validatie

Demo testen, Go / No go, ontwerp, engineering en tekeningenpakketten.

Lijmtafel - snijlijn

Uitvoering

Bouw en assemblage, testen en installatie, bedrijfstelling.

Technical support, Masterfoam production cell

Support

Remote support bij storingen, onderhoud op locatie en optimaliseren.

Remote support

De voordelen van PIR snijden

PIR (polyisocyanuraat) isolatiemateriaal staat bekend om zijn uitstekende thermische prestaties, brandwerendheid, en duurzaamheid. Snijden van PIR vraagt echter om precisie en zorgvuldigheid om de integriteit van het materiaal te behouden en afval te minimaliseren. Hier speelt Twin-Tech een cruciale rol. Onze maatwerk PIR-snijmachines zijn ontworpen om met uiterste precisie te werken, wat zorgt voor schone sneden en efficiënte afhandeling van het materiaal. Dit resulteert in een verhoogde productiviteit, vermindering van materiaalverspilling, en een optimalisatie van uw productieprocessen. Een machine op maat van Twin-Tech betekent meer dan alleen een oplossing voor uw snijbehoeften. Het betekent een machine die is afgestemd op uw specifieke productie-eisen, ruimtebesparing biedt binnen uw faciliteit, en integreert met bestaande lijnen voor een soepele workflow.

Onze op maat gemaakte PIR-snijmachines bieden:

  • Precisie en consistentie in snijprestaties, ongeacht de complexiteit van de opdracht.
  • Flexibiliteit om verschillende maten en diktes van PIR-materialen te hanteren, waardoor uw productie veelzijdig en aanpasbaar blijft.
  • Duurzaamheid en betrouwbaarheid, met een ontwerp dat is gebouwd om de uitdagingen van continu gebruik in industriële omgevingen te weerstaan.
  • Optimalisatie van productieprocessen, door de integratie van geavanceerde besturingssystemen en automatiseringstechnieken die de efficiëntie verhogen.

Bij Twin-Tech Engineering gaan we verder dan het leveren van machines. Wij bieden oplossingen die een directe impact hebben op uw bottom line, door de efficiëntie te verhogen, kosten te verlagen en uw productiecapaciteit te maximaliseren. Ontdek vandaag nog hoe onze op maat gemaakte PIR-snijmachines uw bedrijf kunnen transformeren. Neem contact met ons op voor een persoonlijke consultatie en laat ons u begeleiden naar de volgende stap in productie-excellentie.

Voorbij prefab logo
Gelre metaal logo
Nestle logo
Aircrete logo

Download onze brochure
over machinebouw

Download brochure

Voordeel van PIR isolatieplaten

PIR isolatieplaten zijn een ideale keuze voor het isoleren van diverse constructies, geschikt voor zowel professionals als doe-het-zelvers. Met PIR isolatie geniet u van een goede, duurzame oplossing voor het verbeteren van de energie-efficiëntie in uw projecten. Kies voor PIR platen voor een hoogwaardige afwerking met uitstekende isolerende eigenschappen.