omslagfoto twintech

Slim fietsentransport

Innovatie in fietsentransport

Een 30% hogere beladingsgraad, dankzij ons innovatieve fietstransportsysteem.

Door een transportbedrijf zijn we gevraagd te kijken naar een goedkopere en efficiëntere manier van fietsvervoer per vrachtwagen. Arbeidsintensief, een matige beladingsgraad en relatief veel beschadigingen zijn de problemen die ondervonden werden. Wij gingen aan de slag om een compleet nieuw transport  concept neer te zetten.

Onze oplossing ligt in een flexibel fietstransport systeem en slim gebruik. Uitgeklapt kunnen fietsen eenvoudig opgehangen worden aan het voorwiel. Door de verticale positie van de fietsen wordt de ruimte zo optimaal mogelijk benut. Het achterwiel wordt eenvoudig gefixeerd met een spanband. Na aflevering van de lading kan het systeem compact opgevouwen worden. De terugrit kan hierdoor efficiënt benut worden via een andere vracht.

Een mooi antwoord op deze gestelde vraag is hiermee gevonden. De gewenste efficiëntie is behaald, uiteraard volledig binnen budget. We hebben voor dit project van conceptontwikkeling tot detailengineering succesvol uitgevoerd. Bekijk alle projecten hier van Twin-Tech.

Interesse in onze diensten?

Neem contact op

Interesse in onze diensten? Brochure aanvragen

    Bel mij terug