ontmoet de ingenieurs van twin-tech | Ingenieursbureau Hengelo - Twente | Speciaal machinebouw op maat - Prototype machine ontwwerper | Industriële automatisering

Prototype machine op maat

Van een idee tot een daadwerkelijke prototype, het is droom voor vele ingenieurs en denkers die vooruitstrevend willen zijn met hun visie op elementen & technology binnen een proces die beter, sneller, goedkoper of minder arbeidsintensief kunnen. Bij Twin-Tech kunnen denkers en doeners hun ei kwijt en starten met de realisatie van die droom. Dankzij een toegewijd team van ervaren ingeneurs kunnen wij ondersteunen bij het meedenken bij prototype machine ontwerp voor ondernemers en bedrijven uit binnen- en buitenland.

Vooral als u op zoek bent naar machinebouw op maat bent u bij Twin-Tech aan het juiste adres. Wij beheersen de kennis en tools om u te ondersteunen bij elke stap in het proces, van conceptvorming tot aan de montage. Omdat machines essentieel zijn voor vele bedrijven snappen we al te goed het belang van nauwkeurigheid, vakmanschap en expertise. Start de samenwerking met Twin-Tech voor nieuwe innovaties binnen uw bedrijf!

De stappen naar het maken van een werkend prototype machine

Voordat we tot een prototype model kunnen maken voor uw machine zijn er nog vele stappen vooraf vereist. Omdat wij voornamelijk niet-standaard machines ontwikkelen vereist iedere machine weer een geheel nieuwe plan van aanpak. We zoeken de best mogelijke onderdelen ( die binnen het budget moeten vallen ) , testen en berekenen de waardes uit data die vereist zijn om de machine duurzaam te houden, en werken alles uit tot een technische 3D tekening.

 

Conceptvorming & industrial design

De basis voor het succes van elk machinebouw is een goed ontwerp: 3D engineering of technisch tekenen, zijn beide zaken die wij in-house beheersen.  Wij schenken juist in deze fase veel aandacht zodat het ontwerp optimaal is voor de uiteindelijke fabricage en prototype ontwikkeling. Doordat computers steeds geavanceerder zijn geworden, maken we vaker de stap van 2D naar 3D tekeningen. Zo is het eenvoudiger om een design in al zijn facetten te kunnen observeren. Wanneer er een definitief ontwerp is, kunnen we overgaan naar de volgende stap.

Bekijk hier onze projecten.

Prototyping en new product manufacturing

Wij maken met behulp van precision software tekeningen zo gedetailleerd mogelijk, zodat we precies weten wat er nodig is om de machine op maat te realiseren. Wanneer deze stap voltooid is, kan er overgegaan worden tot het prototypen en testen van de machine. Zo komen we er achter wat goed werkt en wat eventueel nog verbetering nodig heeft. Dit is dan ook een essentieel onderdeel van het proces.

Montage op locatie

Als het prototype naar behoren werkt, kan er overgegaan worden tot de definitieve productie van de machine op maat. Ook het monteren kunt u aan ons overlaten. Natuurlijk kunt u ons ook inschakelen als u al een tekening hebt en de machine door ons wilt laten testen en monteren.

Advies van A-Z | Neem contact op

Ook voor elke stap in het proces van speciaal machinebouw op maat, kunt u bij ons terecht voor advies. Van technische onderhoud, installaties bouwen tot diverse extra engineering taken. Wij van Twin-Tech Engineering staan u met raad en daad bij. Dit begint al bij het bespreken van de mogelijkheden. Neem daarom contact met ons op om te bekijken wat de mogelijkheden zijn. Voor alle facetten van speciaal machinebouw op maat bent u bij ons aan het juiste adres.

Vraag onze brochure aan

 • We zijn een team hoogopgeleide ingenieurs met een goede dosis praktijk ervaring.
 • We werken met eersterangs ontwerpsoftware.
 • We houden perfect rekening met uw eisen en wensen.
 • Binnen budget ontwikkelen wij een passende oplossing.
 • Dankzij onze creativiteit en actuele kennis komen wij tot vernieuwende oplossingen.

We beheersen het gehele ontwerpproces. Van idee tot montage. Daag ons uit en bespreek uw nieuwe project met Twin-Tech!

  Graag ontvang ik de brochure


  Ik geef toestemming voor het gebruik van mijn gegevens om de gevraagde informatie te ontvangen. Graag word ik ook op de hoogte gehouden van de dienstverlening van Twin-Tech.

  Interesse in onze diensten? Brochure aanvragen

   Bel mij terug