Robotisering of robotics

Automatisering van productieprocessen met behulp van cobots en industriële robots

Cobotics and robotics for production
robotisering en cobotics machine tending
De unieke waarde van een cobot is dat deze niet hoeft worden afgeschermd met hekwerk, in tegenstelling tot gewone robots.

Onze specialistische focus ligt op geavanceerde turnkey robot- en cobotoplossingen voor de maak industrie. Door het gebruik van slimme gestandaardiseerde basisstations en modulaire ontwerpen kunnen wij op maat gemaakte robotics oplossingen bieden die uw bedrijfsprocessen automatiseren op de meest rendabele manier.

 

We begrijpen dat elk bedrijf unieke behoeften heeft, daarom zorgen we voor een grondige analyse van jouw industrie processen en vereisten voordat we een oplossing aanbevelen. Ons ervaren team van ingenieurs en experts werkt nauw met jou samen om de juiste robots en cobots te selecteren en te integreren in uw bestaande workflows.

Cases in Robotics

Kool automation metal industry

Robot knipbank - Kool automation

In opdracht van Kool Automation is een robotopstelling ontwikkeld met drie verschillende vacuümgrijppers…

___ LEES MEER
Cobot production cell Masteroam

Productie cell - Masterfoam

Masterfoam is gespecialiseerd in de productie van producten uit flexibele materialen. De afnemers bij Masterfoam zijn...

___ LEES MEER
Kant cobot Metal bending

Kant Cobot - Gelre Metaal

Gelre metaal is een producent van hoogwaardige metalen producten waar kleine tot middel grote series worden ...

___ LEES MEER
Lasrobot

Gelre Lasrobot - Gelre Metaal

Gelre metaal is een producent van hoogwaardige metalen producten waar kleine tot middel grote series worden ...

___ LEES MEER

Geavanceerd basis station

Wij hebben zowel voor industriële robotisering als cobots een intelligent basisstation. Al onze kennis en kunde vanuit robotisering projecten is hierin samengebracht. Per project voegen wij de gewenste functionaliteiten toe. Wij richten de oplossing flexibel in, zodat het eenvoudig aanpasbaar is voor de toekomst. Het is hierdoor mogelijk de cobot of robot in verschillende productieprocessen in te zetten.
Details cobot
cobot configurator - Configure to Order

Stel je eigen cobot samen met onze configurator

Met onze configurator kun je je eigen cobot oplossing configureren voor palletizing, pick & place, en machine beladen. Je ontvangt direct een offerte voor de ontworpen oplossing en het laatste nieuws in mogelijkheden.

Uw configuratie samenstellen!

Standaard oplossingen

Cobots kunnen worden gebruikt voor bijvoorbeeld machine belading, palletisering, assemblage of pick & place handelingen. Doordat cobots zijn uitgerust met veiligheidssensoren, die hen in staat stellen om te stoppen als ze ergens tegenaan komen, kunnen ze veilig samenwerken met mensen in bijvoorbeeld een productielijn. Bekijk hieronder onze standaard verkrijgbare cobotstands.

Machine beladings cobot

Cobotics and robotics, Machine tending

Project aanpak robotisering

Cobots zorgen steeds meer voor een hogere capaciteit en meer efficiëntie in het productieproces. Voor een succesvolle implementatie moet de opstelling goed op jouw proces en situatie afgestemd worden. Wij houden van een hands-on aanpak waarmee we effectief naar een passende oplossing komen:
Cobot analysis concept simulation

Analyse en concept validatie

In kaart brengen situatie, Selectie uitgangsmodule, Voorstel en plan van aanpak, Demo/testen met test cobot Businesscase, Go/no go

Engineering robotics concept metal work

Engineering

Ontwerp, Detail engineering, Tekeningenpakketten

Cobot realisation production cell

Realisatie

Bouw en assemblage, Testen, Installatie, In bedrijfstelling

Cobot support

Support

Remote support bij storingen, Onderhouden machine, Optimaliseren.

Download onze brochure
over machinebouw

Download brochure
Cobot scan Robot scan

Robotscan

Met onze robotisering quick scan maken wij inzichtelijk of en waar in jouw organisatie een robot of cobot waarde gaat toevoegen. De productieprocessen in de fabriek worden in kaart gebracht en de technische en economische haalbaarheid van robot oplossingen worden getoetst.

Neem contact op
Cobot simulatie Pick and place

Simulatie

Door middel simulaties kunnen we uw huidige omgeving en oplossing nauwkeurig simuleren. Hierdoor kunnen we de prestatieparameters, zoals cyclustijden en capaciteiten, schatten en visualisaties van het proces creëren. Met behulp van simulaties kunnen we een virtueel model van uw productieomgeving creëren en verschillende scenario's, waaronder toekomstige scenario's, analyseren om inzicht te krijgen in de potentiële verbeteringen en de optimalisatiemogelijkheden die een robot oplossing kan bieden mits geïmplementeerd.

Neem contact op
Cobot demo at Twin-tech engineering

Demo

Met een korte demo kunnen we je laten zien hoe een robotoplossing jouw productieproces kan transformeren. Tijdens de demo kunnen we de robot laten werken met een representatief product of onderdeel uit jouw productieproces. We kunnen laten zien hoe het materiaal efficiënt kan worden verwerkt, taken kunnen worden uitgevoerd met hoge precisie en snelheid, en hoe de robot eventuele complexe handelingen kan automatiseren. Dit geeft je de mogelijkheid om de potentie van de robotoplossing uit de eerste hand te ervaren.

Neem contact op